Aktif Kullanılmayan 'S' pakalar 1 Ocak'ta iptal edilecek

Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü gelen yoğun talep sonrasında aktif olarak kullanılmayan ?S? plaka işlemlerinin 31 Aralık Pazartesi gününe kadar uzatıldığını, 1 Ocak tarihine kadar aktif kullanılmayan ?S? plakaların iptal edileceğini bildirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Aralık 2012 19:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ?Daha önce 14 Aralık 2012 Cuma günü mesai bitimine kadar? verilen sürenin vatandaşların mağdur olmaması adına 31 Aralık Pazartesi gününe kadar uzatıldığı ifade edilerek şu görüşlere yer verildi:

? 31 Aralık tarihine kadar ellerinde güzergâh izin belgesi olmayan ?S? Plakalı araç şoförlerinin bu plakalı araçlarını aktif olarak kullanmaya başlamaları istenerek, bu tarihten sonra yapılan kontrollerde ve incelemelerde ellerinde ?S? plaka olmasına karşın güzergâh izin belgesi olmayan ve bu plakaları aktif olarak kullanmayan araç sürücülerinin bu plakalarının ilgili kanun gereğince iptal edilecektir.?

Servis şoförlerinin yapılan bu son uyarıyı dikkate almalarını isteyen Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri, bir başka uyarı yapılmayacağını önemle hatırlatarak, ilgili kişilerin mağdur olmaması adına gerekli işlemlerini biran evvel yapmalarını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber